Gerard Boeijen
persoonlijke website
Recente Tweets
Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Prachtig boek

ISBN 978 90 854 83
Bestellen? Stuur een mail naar post@gerardboeijen.nl 

Hosted by mijndomein

Expositie van cursisten van Bart Elfrink

Op 16 en 17 mei laten cursisten van Bart Elfrink en Caroline Koenders hun werk zien in het Bensdorp atelier in Kleef. Zowel de cursisten die les hebben in Beek (galerie Unita) als de cursisten die werken in Kleef presenteren zich met een aantal werken. Iedereen is van harte welkom op de Open Deur dag tussen 11.00 & 17.00 op zaterdag 16-5 of zondag 17-5-2015. Van den Berghstrasse 6b in Kleef. (Dld)

Voor informatie en inlichtingen over werkwijze en cursusopzet kunt u Bart of Caroline aanspreken, koffie en thee staat klaar. Er is veel te zien, eventueel aanwezige deelnemers kunnen u over hun werk vertellen.

Er hangt ook werk van mij. Onder andere 4 doekjes van het project Cinque Terre en een Zeegezicht: