Gerard Boeijen
persoonlijke website
Recente Tweets
Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Prachtig boek

ISBN 978 90 854 83
Bestellen? Stuur een mail naar post@gerardboeijen.nl 

Hosted by mijndomein

Niet vergeten

Het is al weer een tijd geleden dat we ons boek 'Bèta in het dagelijks leven' uitgaven. Ik wil nog eens wijzen op het bestaan van dit mooie, onderhoudende en leerzame boek. Heb je een verjaardagscadeau nodig? Wil je je werknemers een mooi zakelijk cadeau geven? Heb je je eigen exemplaar afgegeven aan iemand die het heel graag wilde hebben? Kortom, het boek is nog steeds te koop via de geëigende kanalen: bij onze uitgeverij, bij bol.com en natuurlijk in de boekhandel. Als je het in de boekhandel bestelt, neem dan even het ISBN mee.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld