Gerard Boeijen
persoonlijke website
Recente Tweets
Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Prachtig boek

ISBN 978 90 854 83
Bestellen? Stuur een mail naar post@gerardboeijen.nl 

Hosted by mijndomein

Bèta in het dagelijks leven

Vanaf 19 april zal het boek Bèta in het dagelijks leven verschijnen. Het is een mooi boek. Geheel in kleur en met heel veel onderwerpen die te maken hebben met zaken die je zo in het dagelijkse leven tegenkomt en om nadere uitleg vragen. We hebben er met een redactie van zes mensen de laatste jaren hard aan gewerkt en nu is de kogel door de kerk. Het boek zal worden uitgegeven door de uitgeverij Gigaboek. Het proefboek is aan de redactie voorgelegd en goedgekeurd. Wil je op de hoogte gehouden worden van de vorderingen, kijk dan regelmatig op deze website.