Gerard Boeijen
persoonlijke website
Recente Tweets
Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Prachtig boek

Zie ook www.betadagelijksleven.nl

ISBN 978 90 854 83, 
bestellen via www.gigaboek.nl

Prijs € 29,50. 

Hosted by mijndomein

Druk in de weer voor de Nijmeegse school

Ben heel druk geweest deze week met het boek 'Bèta in het dagelijkse leven' en met mijn opdrachten voor de opleiding van de Nijmeegse school aan de Lindenberg. De opdracht was vorige week: Acryl natuur en deze week Acryl abstract. Die van vorig week moest ik nog afmaken. Het is zó geworden:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daarna twee paneeltjes van MDF gemaakt, met lijst van vurenhout. het paneeltje van 50x50 cm beschilderd met acryl, kranten, wc-papier en gescheurd mm-papier om een abstracte compositie te maken. Het resultaat gaan we zaterdag bespreken met de docent en mijn medestudenten. Ik ben benieuwd. Zaterdag ga ik het paneeltje van 60x60 cm beschilderen.

Reacties

Emmy op 03-02-2014 14:30

Sorry broertje nu pas deze site ontdekt, hartstikke leuk en interessant!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld